Нов Завет

Евреите 4:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто, ние немаме таков Прво­свештеник, што не може да сочувствува во нашите слабости, туку таков Кој ис­кусил сѐ како и ние, освен грев.

Прочитајте целосна глава Евреите 4

Преглед Евреите 4:15 во контекст