Нов Завет

Евреите 10:24 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И да бидеме внимателни еден кон друг за да се поттикнуваме кон љубов и добри дела,

Прочитајте целосна глава Евреите 10

Преглед Евреите 10:24 во контекст