Нов Завет

Евреите 1:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И стана толку повозвишен од ан­ге­лите, колку што е пославно името што го наследи, во споредба со нивното.

Прочитајте целосна глава Евреите 1

Преглед Евреите 1:4 во контекст