Нов Завет

Евреите 1:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

тие ќе загинат, Ти остануваш; сите ќе изветвеат како облека;

Прочитајте целосна глава Евреите 1

Преглед Евреите 1:11 во контекст