Нов Завет

Ефесјаните 3:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и да расветлам на сите во што се состои распределбата на тајната, криена од векови во Бога, Кој создаде сѐ преку Исус Христос,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 3

Преглед Ефесјаните 3:9 во контекст