Нов Завет

Ефесјаните 3:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

та многуликата мудрост Божја да им се објави сега преку Црквата на на­чалствата и властите небесни,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 3

Преглед Ефесјаните 3:10 во контекст