Нов Завет

Ефесјаните 3:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

од Кого се именува секој род на небесата и на земјата,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 3

Преглед Ефесјаните 3:15 во контекст