Нов Завет

Ефесјаните 2:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и обата во едно тело да ги помири со Бога преку крстот, откако го уништи непријателството во себе.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 2

Преглед Ефесјаните 2:16 во контекст