Нов Завет

Ефесјаните 2:17 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И, откако дојде, Тој ви благовести мир вам далечни и блиски,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 2

Преглед Ефесјаните 2:17 во контекст