Нов Завет

Дела 9:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И Јас ќе му покажам колку треба тој да пострада заради името Мое.“

Прочитајте целосна глава Дела 9

Преглед Дела 9:16 во контекст