Нов Завет

Дела 3:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Бог, она што однапред го навести преку устата на сите пророци Свои, односно дека Христос ќе пострада, тоа и го исполни.

Прочитајте целосна глава Дела 3

Преглед Дела 3:18 во контекст