Нов Завет

Дела 3:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Покајте се, пак, и обратете се, за да се очистите од гревовите ваши,

Прочитајте целосна глава Дела 3

Преглед Дела 3:19 во контекст