Нов Завет

Дела 12:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Него, кога го фати, го фрли в затвор предавајќи го на четири групи по чети­ри војници да го пазат. Неговата намера беше веднаш по Пасхата да го изведе пред народот.

Прочитајте целосна глава Дела 12

Преглед Дела 12:4 во контекст