Нов Завет

2 Тимотеј 4:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но ти во сѐ биди трезвен, претрпи зло, направи дело достојно на благовестител, службата своја исполнувај ја доб­ро!

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 4

Преглед 2 Тимотеј 4:5 во контекст