Нов Завет

2 Тимотеј 3:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Па, како што Јаниј и Јамвриј му се противеа на Мојсеј, така и тие ѝ се про­ти­ват на вистината, бидејќи се луѓе со изопачен ум, отпаднати од верата.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 3

Преглед 2 Тимотеј 3:8 во контекст