Нов Завет

2 Тимотеј 2:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И така, ако некој се очисти од тоа, тој ќе биде сад за почест, осветен, приспособен за употреба на господарот и приготвен за секое добро дело.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 2

Преглед 2 Тимотеј 2:21 во контекст