Нов Завет

2 Тимотеј 2:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ова напомнувај го заколнувајќи се пред Господ за да не се препираат, заш­то препирките ништо не помагаат, а са­мо им штетат на оние што слушаат.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 2

Преглед 2 Тимотеј 2:14 во контекст