Нов Завет

2 Солуњаните 2:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Доаѓањето на тој беззаконик ќе биде по дејство на сатаната, со секаква сила и знаци и лажни чудеса,

Прочитајте целосна глава 2 Солуњаните 2

Преглед 2 Солуњаните 2:9 во контекст