Нов Завет

2 Петар 3:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и долготрпеливоста на вашиот Гос­под сметајте ја како спасение – како што ви напиша и возљубениот наш брат Павле, според дадената му мудрост;

Прочитајте целосна глава 2 Петар 3

Преглед 2 Петар 3:15 во контекст