Нов Завет

2 Петар 3:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И ќе дојде денот Господов, како крадец во ноќно време; тогаш небесата со голема бучава ќе ги снема, и стихии­те ќе пламнат и ќе се разрушат, а земја­та, и сѐ што е на неа, ќе изгори.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 3

Преглед 2 Петар 3:10 во контекст