Нов Завет

2 Петар 1:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

а и право е, додека сум во ова тело, да ве потсетувам,

Прочитајте целосна глава 2 Петар 1

Преглед 2 Петар 1:13 во контекст