Нов Завет

2 Коринтјаните 5:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Не се фалиме, пак, пред вас, туку ви даваме повод, вие да се фалите со нас, та да има, што да им речете на оние кои се фалат по лице, а не по срце.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:12 во контекст