Нов Завет

2 Коринтјаните 5:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ако сме надвор од себе, тоа е заради Бога; ако сме присебни, тоа е поради вас.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:13 во контекст