Нов Завет

2 Коринтјаните 12:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Бидејќи се плашам дека можеби, кога ќе дојдам нема да ве најдам такви какви што сакам; а дека и вие нема да ме најдете таков каков што сакате: да не има можеби меѓу вас кавги, завист, гнев, гордост, раздор, клевети, озборување, горделивост, побуни;

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 12

Преглед 2 Коринтјаните 12:20 во контекст