Нов Завет

2 Јован 1:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој доаѓа кај вас и не го носи тоа учење, него не го примајте во вашиот дом и не поздравувајте го;

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:10 во контекст