Нов Завет

1 Солуњаните 5:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Благодарете за сѐ, зашто таква е волјата Божја во Христос Исус спрема вас!

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 5

Преглед 1 Солуњаните 5:18 во контекст