Нов Завет

1 Петар 3:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

не враќајте зло за зло или навреда за навреда, туку, напротив: благословувај­те, знаејќи дека за тоа сте повикани за да наследите благослов.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 3

Преглед 1 Петар 3:9 во контекст