Нов Завет

1 Петар 1:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Благословен е Бог и Отецот на нашиот Господ Исус Христос, Кој по својата голема милост нѐ прероди преку воскресението на Исус Христос од мртвите за жива надеж,

Прочитајте целосна глава 1 Петар 1

Преглед 1 Петар 1:3 во контекст