Нов Завет

1 Петар 1:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

избрани по предзнаењето на Бог Отецот, и осветени од Духот за пос­луш­ност и попрскување со крвта на Исус Христос: да ви се умножат благодатта и мирот!

Прочитајте целосна глава 1 Петар 1

Преглед 1 Петар 1:2 во контекст