Нов Завет

1 Коринтјаните 4:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Презаситени сте веќе, се збогативте веќе и се зацаривте без нас; камо среќа да се бевте зацариле, та и ние да царуваме со вас!

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 4

Преглед 1 Коринтјаните 4:8 во контекст