Нов Завет

1 Коринтјаните 3:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Јас, браќа, не можев да ви зборувам како на духовни, туку како на телесни, како на деца во Христа.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 3

Преглед 1 Коринтјаните 3:1 во контекст