Нов Завет

1 Јован 5:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој го победува светот, ако не оној кој верува дека Исус е Син Божји?

Прочитајте целосна глава 1 Јован 5

Преглед 1 Јован 5:5 во контекст