Нов Завет

1 Јован 5:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А сведоштвото е тоа дека Бог ни да­рувал живот вечен; и тој живот е во Не­говиот Син.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 5

Преглед 1 Јован 5:11 во контекст