Нов Завет

1 Јован 5:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој верува во Синот Божји, тој го има тоа сведоштво во себе; кој не Му верува на Бог, Го прави лажливец, заш­то не поверувал во сведоштвото Негово со кое посведочил Бог за Својот Син.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 5

Преглед 1 Јован 5:10 во контекст