Нов Завет

1 Јован 4:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тие се од светот, затоа и световно зборуваат, а светот ги слуша.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 4

Преглед 1 Јован 4:5 во контекст