Нов Завет

1 Јован 4:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ако некој рече: „Го љубам Бога“ а го мрази својот брат, тој е лажливец: зашто, кој не го љуби својот брат, кого го видел, како може да Го љуби Бога, Кого не го видел?

Прочитајте целосна глава 1 Јован 4

Преглед 1 Јован 4:20 во контекст