Нов Завет

1 Јован 2:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Чеда мои, ова ви го пишувам за да не грешите; и ако некој згреши, кај Отецот имаме Застапник, Исус Хрис­тос, Праведникот;

Прочитајте целосна глава 1 Јован 2

Преглед 1 Јован 2:1 во контекст