Нов Завет

1 Јован 1:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Она што беше од почетокот, она што го чувме, она што со очите свои го видовме, што го разгледавме и што рацете наши го опипаа, за Словото на животот –

Прочитајте целосна глава 1 Јован 1

Преглед 1 Јован 1:1 во контекст