Стар Завет

Нов Завет

Захарија 8:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, пред тие денови немаше надница ни за човекот, ниту надница за животинчето; ниту имаше мир од непријателот за оној кој излегуваше, ни за оној кој влегуваше; ги пуштав луѓето едни против други.

Прочитајте целосна глава Захарија 8

Преглед Захарија 8:10 во контекст