Стар Завет

Нов Завет

Захарија 5:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ги подигнав очите и видов: книжен свиток лета.

Прочитајте целосна глава Захарија 5

Преглед Захарија 5:1 во контекст