Стар Завет

Нов Завет

Захарија 1:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тие му се обратија на Господовиот ангел, кој стоеше меѓу миртовите дрва и рекоа: „Ја обиколуваме земјата, и ете: сета земја почива и мирува.”

Прочитајте целосна глава Захарија 1

Преглед Захарија 1:11 во контекст