Стар Завет

Нов Завет

Судии 17:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој и рече на мајката: „Илјадата и сто сребрени сикли што ти беа украдени и заради кои изусти клетва - моите уши ја чуја - тие сребреници се кај мене, јас ги зедов.” Мајка му му одговори: „Господ да те благослови, сине мој!”

Прочитајте целосна глава Судии 17

Преглед Судии 17:2 во контекст