Стар Завет

Нов Завет

Судии 12:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој имаше триесет синови и триесет ќерки, кои ги омажи од куќата, а на своите синови им донесе однадвор триесет жени. Тој му судеше на Израел седум години.

Прочитајте целосна глава Судии 12

Преглед Судии 12:9 во контекст