Стар Завет

Нов Завет

Софонија 1:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ни нивното сребро ни нивното злато не ќе ги спаси. Во денот на Господовиот гнев, огнот на Неговата ревност ќе ја изгори сета земја. Зашто тој ќе ги уништи, и тоа наскоро, сите жители на земјата.

Прочитајте целосна глава Софонија 1

Преглед Софонија 1:18 во контекст