Стар Завет

Нов Завет

Рут 3:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш Ноемина, нејзината свекрва, и рече: „Ќерко моја, да ти побарам мирно место каде би можела да бидеш среќна?

Прочитајте целосна глава Рут 3

Преглед Рут 3:1 во контекст