Стар Завет

Нов Завет

Псалми 78:69 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Изгради Светилиште високо како небото, го утврди довека како земјата.

Прочитајте целосна глава Псалми 78

Преглед Псалми 78:69 во контекст