Стар Завет

Нов Завет

Псалми 76:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Блескав си од светлина, повеличествен од древните планини.

Прочитајте целосна глава Псалми 76

Преглед Псалми 76:4 во контекст