Стар Завет

Нов Завет

Псалми 110:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој ќе им суди на народите: ќе ја наполни земјата со трупови, ќе смачка глави во многу земји.

Прочитајте целосна глава Псалми 110

Преглед Псалми 110:6 во контекст