Стар Завет

Нов Завет

Проповедник 12:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

и се врати правот во земјата како што дојде од неа; а духот се врати при Бога, Кој го даде.

Прочитајте целосна глава Проповедник 12

Преглед Проповедник 12:7 во контекст