Стар Завет

Нов Завет

Проповедник 1:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Што било, пак ќе биде, и што се правело, пак ќе се прави, и нема ништо ново под сонцето.

Прочитајте целосна глава Проповедник 1

Преглед Проповедник 1:9 во контекст